fredag 24 oktober 2014

Glassveckan som gått!

Dags för en ny typ av inlägg!

Efter att ha funderat på att ha med denna kategori ett bra tag, tänker jag från och med nu på fredagar sammanfatta det som skett i Sverige i glassväg, både för ert och mitt nöje!

Lejonet&Björnen blir Fairtrade Ceritifierade:

Som första Svenska glassproducent får Lejonet&Björnen den åtråvärda stämpeln "Fairtrade", ett gott initiativ jag hoppas många andra kommer följa i framtiden.

Klicka här för att läsa mer:


Bild lånad från Lejonet&Björnens facebook


Lejonet&Björnen Uppdaterar sin design:

Efter att ha gjort en ganska rejäl uppdatering på sin något föråldrade förpackningsdesign tar nu Göteborgsmärket Lejonet&Björnen ytterligare ett steg framåt i att förnya sitt koncept och uppdaterar designen på sin Froyo samt Sorbet!

Klicka här för att läsa mer:


Bild lånad från Lejonet&Björnens facebook


Gettergod Gelato blir delegat på Slow-food-mässa:

Getglassproducenten Gettergod Gelato har blivit utvalda som delegater till Slow-food mässan i Salone Del Gusto i Torrino. Riktigt kul enligt mig att en så pass unik producent får en chans att glänsa, och jag hoppas de visar Italienarna hur man gör gelato ;)

Klicka här för att läsa mer:

Gute Glass firar morotens dag med specialutgåva:

Morot och kardemmumma, så lyder receptet från Gotländska tillverkaren Gute Glass nya specialutgåva i begränsad upplaga, något som frestar smaklökarna kanske?

Riktigt kul intiativ som är ganska så ovanligt i Sverige där vi annars mest har säsongsbetonade  glassar, hoppas verkligen att fler tillverkare börjar erbjuda ltd. edition varianter!

Klicka här för att läsa mer

Bild lånad från Gute Glass facebook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar