lördag 19 september 2015

Ett kort inlägg om prioriteringar

Hej kära läsare:

Jag har fått flera önskemål om att recensera Ben & Jerry's nya core-glassar, och skulle snabbt vilja adressera mina tankar om detta.

Jag kommer inte att prioritera tester av dessa smaker, detta då jag av andra producenter har fått smakprover eller förpackningar sponsrade.
Det faktumet att dessa tillverkare väljer att sponsra mig gör självklart att jag väljer att utvärdera deras produkter före de som ej gör det. Vilket är anledningen till att jag får skjuta tillbaka Ben & Jerry's i prioritetsordningen (oavsett hur pass goda dessa smaker hypotetiskt sett är).

Då jag som student driver denna blogg non-profit (därav avsaknaden av reklam) så är min budget limiterad till vad jag kan lägga ut för premiumglass varje månad.
Jag har tidigare ej tagit emot sponsring av privatpersoner, men om någon verkligen vill se en specifik smak testad inom kort kan ni kontakta mig via min mail för min Swisch alternativt Banköverföring

glassgurun@gmail.com


2 kommentarer:

 1. Gillar din blogg skarpt, du skriver bra och smakprovar glassar som jag aldrig annars skulle hört talas om! Om jag finner nåt som du inte redan funnit (om det kan vara möjligt) om som jag tycker du borde recensera, så kan jag absolut tänka mig att Swisha över pengar omedelbart. Det är såååå sköööönt att slippa reklam. Nu ska jag äta en halv Magnum mandel, simpelt men gött!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magnum Mandel, Piggelin samt Sandwich är mina guilty-pleasures

   10% smak, 90% nostalgi, 100% underbart!

   Radera