söndag 23 mars 2014

Ben&Jerrys tar bort smaker 2014

Som rubriken lyder kan vi läsa på Ben&Jerry's Facebooksida i en kommentar att de tyvärr liksom tidigare år kommer att ta bort två smaker från sitt ordinarie sortiment för att ersättas av de nyare Greek Style Frozen Yoghurt glassarna.

R.I.P.

Jag måste ledsamt meddela att det rör sig om de enligt mig mycket högkvalitativa produkterna Peanut Butter Cup samt The Vermonster.

Enligt mig är detta ett riktigt tråkigt beslut då båda smaker stack ut och känns betydligt mer högkvalitativa än exempelvis Phish-Food eller Half Baked men försäljningen har talat och tyvärr ryker dessa två godingar permanent inom en relativt snar framtid.
Så om du liksom mig har ett ömt förhållande med någon av dessa smaker rekommenderar jag dig STARKT att genast lassa frysen full av din favorit, och om du inte har testat dessa två smaker ännu rekommenderar jag att du läser mina recensioner av dem och genast inhandlar varsitt exemplar !

UPDATE:
Efter en mycket uppskattad och skarpsynt kommentar har jag efter lite snabb research även sett en senare kommentar på ben&Jerry's Facebooksida där de istället nämner Peanut Butter Me Up.
Förhoppningsvis stämmer detta då jag personligen anser att Peanut Butter Cup är flerfaldigt mycket godare !

/Glassgurun

3 kommentarer:

 1. Enligt vad jag har hört så är det peanut butter me up, inte butter cup som ska försvinna, men jag kanske misstar mig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen det är så, det var inte vad de kommenterade på sin Facebooksida men har vi riktig tur får vi ha kvar denna grymma smak !

   Radera
  2. Ser att de även lämnat en kommentar vid ett senare tillfälle då en annan individ frågat om detta på inläggssidan då de istället säger "Peanut Butter Me Up"
   Hoppashoppashoppas !

   Radera